Roll kruvasan sandviç ekmeği hazırlamak için un, tuz, şeker, maya, sıvı yağ, yumurta ve süt bir araya getirilir, kruvasanlara özgü katmanlı yapıyı elde etmek için tereyağı ile birkaç kez katlanarak açılır ve karışım 5 dakika yavaş, ardından 10 dakika hızlı hızda karıştırılarak kıvam alması sağlanır. Dinlenmesi için tezgaha alınan hamur 10 dakika bekletildikten sonra açılır, istenilen boyutlarda kesilir, rulo şeklinde sarılarak form verilir ve üzerlerine yumurta karışımı sürülür. Pişirme sırasında eşit kabarma ve altın sarısı bir renk elde etmek için fırın sıcaklığı dikkatle ayarlanır.
Roll kruvasan sandviç ekmeği hazırlamak için un, tuz, şeker, maya, sıvı yağ, yumurta ve süt bir araya getirilir, kruvasanlara özgü katmanlı yapıyı elde etmek için tereyağı ile birkaç kez katlanarak açılır ve karışım 5 dakika yavaş, ardından 10 dakika hızlı hızda karıştırılarak kıvam alması sağlanır. Dinlenmesi için tezgaha alınan hamur 10 dakika bekletildikten sonra açılır, istenilen boyutlarda kesilir, rulo şeklinde sarılarak form verilir ve üzerlerine yumurta karışımı sürülür. Pişirme sırasında eşit kabarma ve altın sarısı bir renk elde etmek için fırın sıcaklığı dikkatle ayarlanır.
Zeron Bakery, Beşiktaş’ta küçük bir butik dükkanda başlayan hikayesiyle, ekmek çeşitleri ve sandviçleriyle sektöre yenilikçi bir soluk getirmiştir.